Kost och livsstils-rådgivning där målet är en balanserad livsstil, för alltid

✓ Anpassat för ditt mål
✓ Balanserat kostschema
✓ Friskvårdsbidrag

Nytt i shoppen

Våra grymma träningsband

Förutom att de är riktigt snygga, finns i flera olika utföranden och färger så är det ett av de grymmaste och mångsidiga träningsredskapet; både som komplement på gymmet eller för hemmaträningen

Personlig utformning

Vi utformar ett skräddarsytt kostschema och träningsupplägg efter dina individuella behov, förutsättningar och mål.

Få mer koll över hur en bra dag kan se ut, öka i muskelmassa, minska i fett eller bli starkare. Målet är att ge dig de rätta verktygen för att skapa en balanserad vardag. För oss är balans att vi äter av ALLT, inga förbud eller pekpinnar utan vi vill ge våra kunder så mycket kunskap som möjligt att göra så bra val som möjligt för det mesta.

 

Schemat är uträknat i gram och du som kund har översikt då alla råvaror är specificerade. Du får flera alternativ av kolhydrat, protein och fettkällor som du själv komponerar ihop måltider av. Med skräddarsytt menas att vi då anpassar efter dina matpreferenser, mål, bakgrund, skador, erfarenhet osv.

All coaching sker i en portal och app där du har tillgång till oss coacher via en chatt-funktion.

 

Kostschema

Skräddarsytt kostschema och Träningsprogram

Träningsvideor

Nyhetsbrev

Få tips, inspiration, och bli först med att veta när vi släpper nya produkter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu! 🙂

Kontakta oss

Kontakta oss på info@shapeuup.se om du har några frågor eller vill veta mer om hur vi utformar ett skräddarsytt kostschema och träningsupplägg efter dina individuella behov, förutsättningar, mål.