Så går det till

Vi utformar ett skräddarsytt kostschema och träningsupplägg efter dina individuella behov, förutsättningar och mål. Du fyller bland annat i om du har några allergier vi bör känna till, om det är något du helt enkelt inte gillar och du har några skador som kan påverka din träning. Vi håller kontinuerlig kontakt på ditt initiativ och all coachning sker online.

Du får fylla i en hälsoprofil och utefter den så utformar jag ditt schema.

När schemat är klart skickas det till dig via mail.

Vi utvärderar och har uppföljning regelbundet men kontakten sker på ditt initiativ och jag ger feedback på det.

Kontakta mig

Här kan du kontakta mig om du har några frågor eller eller vill veta mer om hur jag utformar ett skräddarsytt kostschema och träningsupplägg efter dina individuella behov, förutsättningar, mål.

Om du inte får svar inom 24h så maila info@shapeuup.se