Camps

VACAY CAMP, TRÄNINGSPROGRAM

Det här är vårt instegsprogram som riktar sig till dig som inte tränat så mycket men är sugen på att komma igång. Det här är vårt absolut mest sålda program, kanske på grund av dess namn som beskriver hur passande det är för dig som är på resande fot under ex. sommaren och semester?

Vi har fördelat 3 pass per vecka under 5 veckor, totalt 15 st pass. Men du kan givetvis välja att göra fler eller färre pass per vecka samt göra dem om och om igen under hela sommaren om du vill.

Passen är uppdelade med ett benpass, ett överkroppass och ett blandpass per vecka. Det går att utföra de flesta passen utan redskap, men under varje pass har vi skrivit vad vi rekommenderar att ha i närheten; det kan vara hantlar/ fyllda flaskor, miniband, en pall/ stol eller ett långt band. Vi kommer att börja lugnare/ lättare och sedan utvecklas och öka på med antal varv/ reps/ mer avancerade övningar för att uppnå progression. Programmet passar de flesta då vi kommer visa olika nivåer på övningar genom passen.

ZERO DEGREES, TRÄNINGSPROGRAM

Totalt 15 pass som du kan köra om och om igen! Vi ser Vacay Camp som vårt instegsprogram, följt av Fresh Fall och som steg tre Zero Degress Camp. Här kommer du kunna variera mellan överkroppspass, benpass, core, rörlighet och flås. Hantlar är ett redskap som är bra om du har tillgång till. Klicka på köp och kom igång på en gång!

2 PASS MED BAND, TRÄNINGSPROGRAM

Här bjuder vi på 2 st pass inspelat med våra träningsbans, ett underkroppspass och ett överkroppspass, men kika gärna in våra Camper som finns här i appen också där du får 15 pass per camp.

FRESH FALL CAMP, TRÄNINGSPROGRAM

Vi har fördelat 3 pass per vecka under 5 veckor, totalt 15 st pass. Men du kan givetvis välja att göra fler eller färre pass per vecka samt göra dem om och om igen under hela hösten om du vill. Passen är uppdelade i benpass, överkroppspass och blandpass. Det är en fördel att ha hantlar/ vattenflaskor och eventuellt miniband som redskap. Det här är en uppföljare av vårt första upplägg Vacay Camp som började lugnare/lättare och sedan utvecklades från pass 1 till pass 15. I Fresh Fall Camp tar vi vid där vi slutade med Vacay Camp, det är alltså ett lite mer avancerat upplägg jämfört med det första. Varje pass utfört mellan 3-4 varv och mellan varje varv har vi lagt in 1 min vila.

ShapeUup Solvik AB
Rävstigen 10
63511 Eskilstuna
Org.nr: 559098-5965

ANMÄL DIG

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.