ANMÄL DIG

PROGRAM OCH PRISER

BASIC

Rapportering varannan vecka

För priset nedan får du det individuellt utformade kost- och träningsprogrammet samt coaching och personlig direktkontakt med oss.

 • 6 MÅNADER 1500/MÅN

  kost och träning

 • 4 MÅNADER 1750/MÅN

  kost och träning.

 • 4 MÅNADER 1500/MÅN

  Enbart kost

PRIO DIG

Rapportering varannan vecka och reflektion varannan vecka

För priset nedan får du det individuellt utformade kost- och träningsprogrammet samt coaching och personlig direktkontakt med oss. Det här programmet ger dig mycket fokus på den mentala biten.

 • 5 MÅNADER 1900/MÅN

  kost och träning

MamaShape

Självgående program utan coachning

MamaShape är ett program för dig som nybliven mamma, för att du på ett tryggt och lugnt sätt ska återhämta dig och stärka din kropp efter graviditet och förlossning. Med guidning från vår coach Caroline, som är utbildad inom gravidträning, mammaträning och mammarehab, kommer du under 8 veckor jobba med andning, aktivering och styrka. Du kommer också få ta del av videoklipp om ämnen relaterade till hälsa och välmående i stort, även mental hälsa, med särskild inriktning på just dig - som mamma!

SUMMER SWIRL

Tillfälligt program

Håll i träningen och balansen mellan glassarna i sommar tillsammans med oss och vårt upplägg Summer Swirl. Programmet är en försmak på vår coachningtjänst där du genom förinspelat material veckovis under 2 månader får tillgång till träningspass, pass som vi tränar tillsammans, utmaningar och allmänna kostråd och kostprogram.

TILLFÄLLIGA PROGRAM

Kan förekomma

Under perioder släpper vi tillfälliga program, för mer information om dessa kontakta oss.

 • Tillfälligt upplägg -/MÅN

CAMPS

Träna tillsammans med oss

Du tränar tillsammans med oss i förinspelade pass. Olika nivåer.

 • 3 pass I veckan under 5 veckor 349 kr

SIGN UP

KONTAKTA OSS

Här kan du kontakta oss om du har några frågor eller eller vill veta mer om hur vi utformar ett kostschema och träningsupplägg. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Kontakta mig

ShapeUup Solvik AB
Rävstigen 10
63511 Eskilstuna
Org.nr: 559098-5965

ANMÄL DIG

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.